nyomtatokazetta.hu

Bélyegzőkészítés

Írta: Super User

 

A COLOP bélyegző-flashelési eljárással készített bélyegzőfejeket a következő három jelzővel lehet a legegyszerűbben jellemezni: költséghatékony, megbízható és minőségi. A COLOP EOS Flash-lenyomatok megannyi formában és formátumban elérhetők, és a lehetőségeknek egyedül a 125x177mm-es maximális méret szab határt. Ezzel az eljárással az egyszerűbb szövegektől egészen a fényképekig szinte bármilyen mintát fel lehet vinni a bélyegzőfelületre.

A COLOP bélyegzők 50%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek, illetve por és szennyeződés elleni védőborítással rendelkeznek. Amellett hogy festékélettartamuknak köszönhetően 20.000 minőségi és éles lenyomatra képesek, a festéktartály is könnyedén és tisztán újratölthető.

A bélyegző-flashelési eljárás négy fő lépésből áll. Az első lépés a typesetting, amely a bélyegző szövegének vagy lenyomatának formázását takarja. Itt lehetőség van arra, hogy megadjuk a betűk típusát, a lenyomat méretét stb. Ezt követően kinyomtatjuk az elkészült lenyomatmintát, a megfelelő méretre vágjuk, majd behelyezzük a flash-munkaállomásba. Harmadik lépésként beállítjuk a munkaállomást, és elvégezzük a flashelést. Végül összeszereljük a bélyegzőt belehelyezve az elkészült bélyegzőfejet.

 

 

Bélyegzőlenyomat-rendelését két módon is leadhatja.

1. Első lehetőségként megkereshet bennünket e-mailben. Az e-mailben először adja meg a bélyegző típusát és a lenyomat színét. Az üzenet mellé csatolja a lenyomatot tartalmazó képfájlt vagy egyszerűen adja meg a lenyomat szövegét.

2. Második lehetőségként rendelését webshopunkban is leadhatja. Rakja be a kosárba a kívánt bélyegzőtípust, majd a megrendelés leadása során csatolja a lenyomatot tartalmazó képfájlt, vagy a megjegyzés mezőben adja meg a lenyomat szövegét.

Kategória: